Custom-kiekot – valitse navat ja vanteet

1260,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): custom-kiekot Osasto:

Kuvaus

Mikään muu komponentti ei  viimeistele  hartaasti mietittyä ja huolella tehtyä pyöräkokoonpanoa kuin käsinrakennetut custom-kiekot! Miksi satsata käsinrakennuttiihin kiekkoihin tehdasvalmisteisten ja koneella kasattujen kiekkojen aikakaudella? Lue tästä, vanteista, navoista, napojen laakereista, vapaarattaista ja kiekkojen valinnasta alla olevasta linkistä!

Custom-kiekkojen vahvuutena on työn laadun ohella mahdollisuus valita kiekkojen jokainen komponentti erikseen käyttötarkoituksen ja väritoiveen mukaan.

Navat

Hyllystä löytyy kattava valikoima Onyx Racing Products -napoja maasto- ja BMX Racing -pyöriin. Valikoima kattaa yleisimmät akseli- ja levykiinnitysstandardit. Lyhyt esittely malleista:

Onyx Classic on napa, josta Onyx tunnetaan. Varmatoiminen ja takuuvarmasti robusti vapaakytkimeen perustuva vapaaratasmekanismi pitävät pyörän liikkeellä ja varmistavat välittömän kytkennän heti, kun jaloilta annetaan voimaa polkimille. Navat ovat varustettu vakiona hybridimallisilla keraamisilla laakereilla ja ovat hyväskytty sähköpyöräkäyttöön.

Onyx Vesper malli on Classic-mallia kevyempi ja monien mielestä ulkonäöltään näyttävämpi. Navan kuoresta on poistettu kaikki mahdollinen materiaali kestävyydestä tai toiminnasta tinkimättä. Vapaarattaan kuoriosa on yhteensopiva DT:n mallien kanssa ja hyllystä löytyvät kaikki vaihtoehdot eli Shimano HG, XDR ja Micro Spline. Takanapa ei ole hyväksytty sähköpyöräkäyttöön.

Hyllystä löytyvät Classic-mallin navat ovat paritettuna Vesper-mallisen etunavan kanssa, millä saadaan ideaali yhdistelmä toimintavarmuutta ja keveyttä vaativankin kuskin käytössä.

Chris King ISO -napoja legendaarisempaa komponenttia saa etsiä! King valmistaa jopa napoihin asennettavat laakerit itse omassa tehtaassaan Yhdysvaltojen Portlandissa. Vapaarattaan mukavasti rallattava ääni nostaa esille kysymyksen, että kuinka monta mehiläistä navan sisällä on? #chriskingbuzz

Hyllyssä olevat Chris King -navoista löytyy tarjontaa tällä hetkellä vain Super Boost -mitoituksella.

Vanteet

Hyllystä löytyvät seuraavat vanteet 29″ koossa.

E13 TRS+ – Perustason alumiinivanne, jossa hinta-laatusuhde on kohdillaan!

Newmen SL A.30 – Alumiinivanteiden eliittiä, joka vastustaa hyvin lommoutumista tarkkaan suunnitellun profiilinsa ansiosta. Varma valinta niin enska-, bike park- kuin raskaamman puoliseen trailiajoon.

Stan’s Flow EX3 – Stan’s on vakiinnuttanut paikkansa vannevalmistajana ja Flow-vanteen EX3-versio on pitkän kehitystyön tulos. 29 mm sisäleveys.

WTB Frequency Team i29 TCS – E13-vanteen tavoin erinomainen hinta-laatusuhde ja jämäkkä vanne reilun kokoisella profiililla. Sisäleveys mallinimen mukaan 29 mm.

Tilaustavarana on saatavissa muun muassa seuraavia hiilikuituvanteita.

Beast-vanteet – Saksalaista huippulaatua, joka ei jätä toivomisen varaa. Kysy tarjous Beast-vanteilla rakennetuista kiekoista!

Nextie-vanteet. Katso valikoima MCarbon-kaupasta.

Pinnat

Kiekot kasataan oletusarvoisesti kaksoisohennetuilla ja väriltään mustilla DT Swiss Competition- tai Sapim Race -pinnoilla. Nippelit ovat messinkinä ja väriltään mustia.

Kysy muiden pinnavaihtoehtojen saatavuutta tarvittaessa

Kasaustyö

Kiekot kasataan käsin pinnanjännitysmittaria käyttäen ja jäännösjännitykset poistaen niin, että kiekot ovat valmiina ajoon erittäin vähäisellä huoltotarpeella. Kiekot kasataan 3-ristiin puolauksella.

Vaihtoehdot

Suoraan hyllystä löytyvät ja kasausta odottavat vaihtoehdot ovat lueteltuna alla. Sitä ennen vielä muutama huomio taulukon lukemisesta.

  • Taulukossa on lueteltuna napamallit muodossa: etunapa ylemmällä rivillä, takanapa sen alla.
  • Kasatun kiekkosetin hinta on ilmoitettuna taulukossa. (esim. Onyx Vesper/E13 TRS+ -kiekkosetti on 1065 €).
  • E13 TRS+ -vanteet ovat 28-reikäiset, minkä vuoksi ne ovat parina samalla pinnalukumäärällä varustettujen Vesper-napojen kanssa.
  • Vesper-napoja on saatavana kaikilla vapaaratasmalleilla ja niitä voi vaihtaa tarpeen mukaan! Taulukkoon on merkitty tällä hetkellä navassa kiinni oleva malli. Micro Spline -vapaarattaan kohdalla hintaan lisätään 20 €.
  • Chris King ISO -napasetti on valittavissa Shimano HG- tai Sram XD-vapaarattaalla.

Tilaaminen

Tilataksesi kiekkosetin, ota yhteyttä sähköpostilla info@4130.fi ja varmistetaan kiekkosetin speksit ennen liipasimesta vetoa ja kasaustyön aloittamista!