EXT-iskarihuolto

155,50 

Tuotetunnus (SKU): ext-iskarihuolto Osastot: ,

Kuvaus

Parhaasta mahdollisesta kalustosta kannattaa pitää säännöllistä huolta! EXT:n STORIA Lok v3– ja ARMA v3-iskarien huollot onnistuvat nyt Suomessa! Huolto sisältää:

  • Puhdistuksen ja kunnon tarkistuksen. Iskari tulee silti lähettää päällisin puolin puhdistettuna!
  • Tiivisteiden ja kuluvien osien vaihdon EXT:n alkuperäisillä varaosilla.
  • EXT:n suosittelemien öljyjen ja voiteluaineiden käytön.
  • Tarvittaessa puslien ja hardware-osien uusimisen. Osien hinta lisätään huollon loppusummaan.

Muutostyöt huollon yhteydessä

Iskariin on mahdollista tehdä huollon yhteydessä on suuriakin muutoksia shimmauksesta aina iskunpituuden ja silmävälin muuttamiseen. Jos muutostyö on ajankohtainen, ota yhteyttä etukäteen sähkpostitse info@4130.fi

Miten huolto toimii?

Valitse huoltotyö, lisää se ostoskoriin ja suorita maksu. Sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse ja saat ohjeistuksen iskarin lähetykseen. Lähetysosoite löytyvät tarvittaessa yhteystiedot-sivulta.

Jos iskarissa on havaittu vika tai muu puute toiminnassa, ilmoita siitä huollon oston yhteydessä kommenttikentässä tai ilmoita asiasta viimeistään sähköpostilla lähetysohjeisiin vastatessasi.

Saat huollon ostamisen yhteydessä kuittauksen ja arvion huoltoajasta. Tyypillisesti huollot saadaan tehtyä 2-3 päivässä niin, että koko huoltotapahtuma lähetyksineen tapahtuu noin viikossa. Jos huolto pitää saada onnistumaan tietyn aikataulun puitteissa, ole yhteydessä sähköpostilla ja varmista tämä etukäteen.

Hinta sisältää iskarin palautuksen lähetyskulut.