Maastopyöräkirja

(1 tuotearvio)

27,00 

Tuotetunnus (SKU): maastopyorakirja Osasto:

Kuvaus

Maastopyöräkirja on maastopyöräilyn kivijalkateos, joka kattaa lajissa kaiken oleellisen aina pyöristä, komponentteihin, ajotekniikkaan ja harjoitteluun. Vastaavaa tietopakettia ei ole ollut ennen saatavilla.Kirja antaa uutta tietoa ja helposti käytäntöön vietäviä neuvoja niin lajin hetki sitten aloittaneille, kuin kokeneemmille ajomiehille ja -naisille!

 

Aihepiirejä ovat muun muassa:
• Pyörät ja alalajit
• Komponentit
• Varusteet
• Pyörän säädöt
• Ajotekniikka
• Harjoittelu
• Ajajahaastattelut: Aki Färm ja Olli Miettinen

 

Kirjoittaja Jukka Mäennenä on maasto- ja BMXpyöräilyn harrastaja yli 15 vuoden kokemuksella. Vankka lajitietämys, monipuolinen kokemus harjoittelusta ja valmennuksesta sekä diplomi-insinöörikoulutuksen tekninen tietämys yhdistyvät kirjan sivuille ainutlaatuiseksi maastopyöräilyn tietopaketiksi. Jukalla on kirjoituskokemusta kahden aikaisemman kirjan ja lukuisten lehtiartikkeleiden muodossa.

 

HUOM! Jos haluat kirjan omistuskirjoituksella, terveisillä tai vaikkapa puujalkavitsillä varustettuna, mainitse tästä tilauksen kommentissa!

 

Hinta sisältää toimituskulut Suomeen.

Lisätiedot

Paino .5 kg

1 arvio tuotteelle Maastopyöräkirja

 1. Sami Haapanen (varmistettu kirjoittaja)

  Tämänkaltaiset teokset sortuvat usein hakuteosmaiseen latteuteen, joka ei oikein puhuttele pitenpään harrastanutta. Voin vakuuttaa, että näin ei ole tämän kirjan kanssa. Kirja onnistuu hyvin yhdistämään poikkeuksellista syvyyttä ja relevanssia. Syvyydestä huolimatta kirja on helposti lähestyttävä ja sujuvasti kirjoitettu. Jopa verrattuna 5 kertaa kalliimpin kaupallisiin valmennusohjelmiin, Jukka menee harjoitusohjelman rakentamisessa enemmän ytimeen. Tehoperusteisessa harjoittelussa ollaan ihan valmennustiedon aallonharjalla mitä soveltamiseen vauhtilajeissa tulee. Kaikelle esitetylle tarjotaan kunnolliset ja konkreettiset perustelut. Pidän myös siitä, että tarvittaessa otetaan selkeästi kantaa ja annetaan konkreettisia ohjeita ja suosituksia. Kulttuuriteko ja alan kärkiteos, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Olisi kääntämisen arvoinen myös kansainväliseen jakeluun. Uskon, että tämä teos tulee avattua uudestaan vielä vuosien päästä ja se puhuttelee joka kerta eri tavalla kun oma osaaminen ja ymmärrys kehittyy.

  • admin

   Tuhannesti kiitoksia! Näin hyvästä palautteesta en ollut uskaltanut edes haaveilla! 🙂

   -Jukka

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *