Aivee

Aivee tuo kiekkokomponentteihin Korkealuokkaista työstö- ja valmistusosaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Usean high-end -valmistajan tavoin, Aiveen taustalla on innokkaita ja lajille omistautuneita pyöräilijöitä. Tuotteissa yhdistyykin vuosikymmenten kokemus metallintyöstöstä, mutta yhtä lailla myös tuhannet asfaltti- ja hiekkateillä sekä metsäpoluilla vietetyt kilometrit.

Valmistus oman katon alla

Aivee valmistaa kaikki tuotteensa oman katon alla Ranskan Sainte Florencessa. Yli 6000 neliömetrin toimitiloista löytyy äärimmäisen moderni laitekanta aina jyrsimistä täyteen pintakäsittelylinjastoon asti.

Yhden navan valmistukseen sisältyy jopa yli 50 työvaihetta. Viimeiseksi kaikki komponentit anodisoidaan näyttävän viimeistelyn ja korroosiokestävyyden saavuttamiseksi.

Ennen Aiveen syntyä, perustajat työskentelivät lääketieteen, ilmailu- ja meriteollisuuden sekä moottoriurheilun komponenttien parissa. Sama tietotaito ja osaaminen ovat viety kaikkiin Aiveen komponentteihin.

Valmistuksen pitäminen oman katon alla ja Aiveen henkilökunnan käsissä mahdollistaa myös äärimmäisen tarkan laadunvalvonnan.

Kuva: aivee.fr

Edition ONE SL -mallisto

Edition one SL -navat edustavat Aiveen viimeistä osaamista. Niissä yhdistyvät erittäin kilpailukykyinen paino, Aiveelta odotettava viimeistely ja ajan saatossa toimivaksi osoittautuneet tekniset ratkaisut. Kevyestä painostaan huolimatta, Edition ONE SL -navat pystyvät vastaamaan jopa kovavauhtisimmankin enduroajon vaatimuksiin.

Malliston ominaisuuksiin lukeutuvat mm.

  • 7075 T6 -sarjan alumiinista valmistettu navan kuoriosa.
  • 24, 28 tai 32 H – viimeksi mainittu on yleisin malli, muut pinnanlukumäärät tilauksesta.
  • Kaikki yleisimmät napamitoitukset: Boost, Super Boost tai 100×15 mm / 142×12 mm.
  • Musta, punainen, oranssi tai sininen väri.
  • Ristiinsopivat vapaarattaat: Shimano HG, Shimano Micro Spline tai Sram XDR.
  • Robusti vapaaratasmekanismi POE-luvulla 30.
  • Vakiona SKF:n laakerit. Keraamiset laakerit ovat tilauksesta saatava päivitysvaihtoehto.

Tutustu Aivee Edition ONE SL Boost -napoihin tuotesivulta oheisista linkeistä. Jos etsit kokonaisia kiekkoja, lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse.

Etkö löytänyt etsimääsi mallia?

Tutustu valmistajan tarjontaan osoitteessa aivee.fr ja kysy tarjouspyyntö haluamasi navasta sähköpostitse.