RevGrips

RevGrips tai koko nimeltään Revolution Suspension Grips on Yhdysvaltojen Kaliforniassa toimiva yritys, joka valmistaa edistyksellisiä grippejä patentoidulla tekniikalla. Innovatiivinen rakenne perustuu tavalliseen lukkogrippiin sillä erolla, että grippiosan ja tangon välillä on tärinää vaimentavat ja säädettävät kumipalat.

Lue lisää tietääksesi, mikä tekee RevGripseistä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon ja ovatko ne juuri sinulle!

Enemmän ajomukavuutta

Ajomukavuudesta puhuessa tyypillisimmät esiin nostettavat komponentit ovat jousitusosat, renkaat ja joskus ehkä myös ohjaustanko. Gripit eli käsien kontaktipisteet saavat usein vain vähän, jos laisinkaan huomiota osakseen. RevGrips on havainnnut tässä kohdin selvän kehityskohteen, mikä on johtanut ainutlaatuiseen grippirakenteeseen, joka vie ajomukavuuden aivan uudelle tasolle!

RevGripsit tuovat yhden vaimennusosan pyörän ja kuskin väliin. Rakenne tuo grippiosalle uudenlaisen vapausasteen, mikä sallii gripin pienen edestakaisen, ikään kuin kaasukahvan kääntöä muistuttavan liikkeen.

Kun näihin ominaisuuksiin yhdistetään erittäin kattava grippien halkaisija- ja kuviovalikoima, käsissä on johtava tuote, mitä tulee ohjaamon kontaktipisteisiin!

Patentoitua tekniikka

RevGripsien rakenne on periaatteeltaan yksinkertainen. Pienet ja vaihdettavat kumiosat gripinn rungon ja tangon välissä vaimentavat tärinää ja asettavat gripit ikään kuin kellumaan tangon päällä. Kumiosat ja grippi lukitaan paikalleen äärimmäisen viimeistellyillä lukkorenkailla ja tangon sisään kiristettäville bar end -tulpilla.

Pro Series -malleissa (malleista ja niiden erosta lisää myöhempänä) on lisäksi säädettävyyttä. Mukana toimitettavat kumiosien ja lukkorenkaiden väliin sijoitettavat shimmirenkaat antavat mahdollisuuden grippien tuntuman hienosäätöön. Haluatko jämäkämmän ja napakamman tuntuman? Jätä shimmirenkaat pois. Haluatko enemmän tärinän suodatusta ja pehmeämmän tuntuman? Asenna shimmirenkaat paikalleen.

Rakenne selviää hyvin oheisesta kuvasta.

Mallisto

RevGrips-mallisto on laajempi kuin koskaan! Ensimmäisen ja alkuperäisen Pro Series -malilin vierelle on tullut Race Series -malli, joka tarjoaa lähes kaikki RevGripsien ominaisuudet, mutta edullisemmassa hintaluokassa.

Erot ovat tiivistettävissä seuraaviin kohtiin: Race Series -malleja saa ainoastaan mustassa värissä, ne käyttävät yksinkertaisempaa lukkorenkaiden rakennetta ja pakkaukseen ei sisälly tuntuman säätöön sisältyviä shimmirenkaita. Muuten Race Series -malleista löytyvät kaikki ominaisuudet, joista RevGripsit tunnetaan.

Grippikuvioita ja -halkaisijoita on kattavasti niin, että joka käteen ja mieltymykseen löytyy sopiva malli. Tutustu valikoimaan oheisesta kuvasta.

Kattava varaosavalikoima

RevGripsien hankkiminen ei tarkoita grippien kuluessa aina uuden täyden grippiparin ostoa. Sen sijaan kulutusosat sisältävillä Rebuild-sarjoilla gripit saa uuteen uskoon nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti! Tutustu valikoimaan alla olevasta linkistä.

Hanki omasi

Tutustu valikoimaan ja osta omat RebGripsit kaupan puolelta. Muut RevGrips-tuotteet, kuten stemmit ja käsisuojat ovat tilaustuotteita. Tiedustele saatavuutta sähköpostilla.

Osta tästä! – 4130.fi RevGrips -valikoima