Onyx Classic Boost ISO / Beast DH30 29″

Tavoitteena oli rakentaa Pole Voima -sähköpyörään kiekot, jotka täyttävät pyörän täyden potentiaalin. Toisin sanoen kiekoilta haettiin kestävyyttä, huoltovapautta, mutta ennen kaikkea suorituskykyä! Listatut kriteerit saavutettiin seuraavasti.

Onyx Classic -navat

Onyx Racing Products -napojen patentoitu vapaakytkinmekanismi tarjoaa merkittäviä etuja:

  • Välitön kytkentä!
  • Toimintavarma ja huoltovapaa rakenne – myös sähköpyöräkäytössä.
  • Kaikki kuviteltavissa olevat akselimitoitukset ja värivaihtoehdot. Tässä kohtaa päädyttiin tyylikkääseen ja ajattomaan Black Aura -väriin.

Napojen tarkemmiksi spekseiksi valikoitui Boost, 32 H, ISO 6-pulttikiinnitys ja Shimano MS -vapaaratasstandardi.

Jos Onyx-navat eivät ole ennestään tuttuja, tutustu niihin ja patentoidun vapaakytkimen ominaisuuksiin tuotesivulla.

https://www.4130.fi/onyx-racing-products/

Beast Components DH30 -vanteet

Huippulaatuisista hiilikuituvanteista puhuttaessa, saksalainen Beast Components tulee nopeasti puheeksi. Valmistus tapahtuu alusta loppuun Saksassa ja toimija on tunnettu laadustaan sekä ennen kaikkea gravity-tyylisten vanteiden ”pomminvarmasta” toiminnasta. DH30-vanteet ovat ansainneet kannuksensa korkeimmalla tasolla eli alamäkiajon maailman cupissa asti. Voikin olettaa, että ne palvelevat erinomaisesti myös sähköpyöräkäytössä, vaikka ajolinjat olisivat miten mielikuvituksellisia.

DH30-vanteet ovat saatavissa 27,5″ ja 29″ koossa sekä 28 tai 32 H mallina. Tähän kokoonpanoon valittiin 29″/32 H versio.

Kasaustyö ja muut komponentit

Pinnoina käytettiin Sapim Race -mallia niiden erinomaisen toiminnan ja myös myöhemmän varaosasaatavuuden vuoksi. Nippelit ovat mustat Sapimin messinkimallit. Kasaustyö tehtiin käsin jäännösjännitykset huolellisesti poistaen mahdollisimman tarkasti tasajännitykseen.

Tutustu custom-kiekkojen tarjontaan kiekkosivulla ja kysy tarjous kiekkosetistä juuri sinun tarpeisiisi.

https://www.4130.fi/custom-kiekot/