Onyx Classic Boost ISO HGSS / Berd Spokes / Lilienthal XT 29″

Tehtävänantona oli rakentaa ensiluokkaiset kiekot enduro- ja trail-käyttöön. Pyörä oli varustettu Pinion-vaihdelaatikolla, mikä antoi lisävapauksia takanavan mallin ja siten koko -kiekon rakenteen osalta. Komponenteiksi valikoitui vain parasta – Onyx Racing Products, Berd Spokes ja saksalainen Lilienthal!

Onyx Racing Products Classic -navat ovat todelinen työhevonen. Navat ovat hyväksytty sähköpyöräkäyttöön ja ovat lisäksi saatavilla teräksisellä vapaarattaan rungolla kestävyyden ja huoltovapauden edistämiseksi. HGSS-malli on tarkoitettu nimenomaan single speed- ja vaihdelaatikkokäyttöön, mahdollistaen (lähes) symmetrisen kiekon rakenteen ja minimoiden jännityserot jarru- ja vetopuolen pinnojen väliltä. Tuloksena on jäykkä ja mahdollisimman vahva kiekko.

Berd Spokes PolyLight -pinnat ovat valmistettu superlujasta polymeeriseoksesta, tarjoten jopa 12-kertaisen paino-lujuussuhteen perinteisiin teräspinnoihin verrattuna. Painonsäästön ohella, PolyLight-pinnat vaimentavat tärinää moninkertaisesti paremmin teräspinnoihin verrattuna, edistäen näin ajomukavuutta painonsäästön ohella. Lue lisää ”narupinnoista” alta.

Berd-pinnat – polymeeritekniikalla kevyemmät kiekot

Vanteiksi valittiin Lilienthal-saksalaisvalmistajan XT-vanne, joka on samassa vahvuusluokassa sähköpyöräkäyttöön suunnatun XE-mallin kanssa, mutta aiempaa kevyempi.

Viimeinen silaus saatiin vanteiden ja navan päätyholkkien yhteen istuvasta väristä. Täysi komponenttilista on alla.

  • Onyx Racing Products Classic Boost -navat. ISO 6-pulttikiinnitys, Black Aura -väri, HGSS-vapaarataskiinnitys, 32 H.
  • Lilienthal XT 29″/32 H -hiilikuituvanteet.
  • Berd PolyLight -polymeeripinnat, musta väri.
  • Sapim Polyax Double Square Secure-Lock -nippelit, musta väri.