Pole Evolink 140

Kun puhutaan noin 140-millisistä trailipyöristä, Evolink 140 -runkoa kyvykkäämpää alustaa saa hakea. Samalla pyörällä ajaa hymyssä suin niin pitkät viikonloppulenkit, endurokisat kuin bike park -ajot – ja erityisesti tällä kokoonpanolla.

L-kokoiseen Evolink 140 -runkoon valittiinkin komponentit ei kompromisseja -periaatteella. 

Jousituspuolelle valittiin yksinomaan italialaista laatutuotetta eli tietenkin EXT:tä. Takana iskuja vaimentaa Storia Lok v3 -iskari ja edessä tietenkin jo paljon kiitosta kerännyt ERA-keula. 57 mm iskulla oleva iskari tarjoaa runkomallin nimen mukaan joustoa 140 milliä. ERA on puolestaan asetettu 150 mm mittaan.

Kiekkoina on melkeinpä hienointa, mitä on tarjolla. E13 TRS+ -kehät kasattiin Sapim Race -pinnoilla Onyx Vesper -napojen ympärille. Onyxin patentoima vapaakytkinsysteemi antaa välittömän kytkennän ja täysin äänettömän toiminnan. 

Putkiosissa on brittiläistä vaikutetta Burgtecin ohjaamo-osien ja DMR Axe -kampien merkeissä. Voimansiirrossa on Shimanon työhevosena tunnettua SLX-vaihtajaa, jota operoidaan XTR-vivulla. 

Kokonaisuuden kruunaavat avopolkimien kruunatut kuninkaat: Chris Kovarikin suunnittelemat ja Kanadassa valmistetut Chromag Dagga -polkimet.

Runko: Pole Bicycles Evolink 140, v1.3 L-koko
Keula: EXT ERA 150 mm 
Iskari: EXT Storia  LOK v3 200×57 mm 
Stemmi: Burgtec Enduro MK2, 35 mm/35 mm
Tanko: Burgtec Ride Wide, 30 mm nousu, 35 mm clamp
Gripit: DMR Deathgrips, laipallinen, paksu, punainen väri
Kammet: DMR Axe, 165 mm
Ratas: DMR Blade 32 T
Penkki: Burgtec Cloud 9, titaanikiskoilla
Polkimet: Chromag Dagga, raw-väri
Vaihteisto: SLX-vaihtaja, XTR-vipu
Jarrut Shimano XT, 4-mäntäiset
Navat: Onyx Vesper, Boost, Shimano HG, Anodized clear
Pinnat: Sapim Race
Kehät: E13 TRS+ 29″
Renkaat: Michelin Wild AM 29×2,25″