MRP jousen sovitelevyt

32,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): mrp-jousen-sovitelevyt Osastot: , ,

Kuvaus

Enduro SL- ja progressiivinen jousi tarvitsevat sovitelevysarjan Hazzard-iskaria ja muiden valmistajien iskareita varten. Sovitelevyillä sisähalkaisijaltaan 38 mm jousi saadaan istumaan kaikkien yleisimpien iskarivalmistajien malleihin. Malleja on kuusi erilaista:

  • A-malli – Hazzard-iskarille Enduro SL ja progressiivisen jousen kanssa.
  • B-malli – Hazzard-iskarille tavallisen teräsjousen kanssa.
  • Raze/Fox Van RC & RC4 – Fox Van-, DHX- ja RC4 sekä Marzocchi Bomber RC -iskareille korkeintaan 65 mm iskunpituudella. Sovitelevyn sisähalkaisija on 34,3 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Fox DHX2 – Fox DHX2 -iskarille. Sovitelevyn sisähalkaisija on 35 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Rock Shox – Rock Shox Kage-, Vivid- ja Super Deluxe Coil -iskareille progressiivisen jousen kanssa. Yhteensopiva korkeintaan 65 mm iskunpituuksille. Sovitelevyt koostuvat kahdesta kappaleesta 12 mm korkeita holkkeja, jotka lisäävät jousen pituutta yhteensä 24 mm. Sisä- ja ulkohalkaisijat ovat samat eli 38 mm. Varmista , että iskarin rungossa on kierrettä riittävästi esijännityksen säätöä varten 24 mm lisällä, jonka adapterit tuovat jousen pituuteen.
  • Cane Creek/DVO/Öhlins – Cane Creek Double Barrel-, DVO- ja Öhlins-iskareille ja MRP:n progressiiviselle jouselle. Yhteensopiva 65 mm iskunpituuden ja 205 mm silmävälin kanssa. Sovitelevyn sisähalkaisija on 36 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Tarkista tarvittaessa yhteensopivuus tarvittaessa valmistajan sivuilta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan Suomessa.

Tutustu tarkemmin kierrejousiin liittyvään tekniikkaan ja eri valmistajien jousien sisämittoihin oheisesta artikkelista.

4130.fi: Kierrejouset pintaa syvemmältä – yksinkertainen komponentti kätkee sisälleen paljon tekniikkaa

 

Lisätiedot

Valitse malli

Cane Creek, Fox DHX2, Malli A, Malli B, Raze/Fox Van RC & RC4, Rock Shox