MRP jousen sovitelevyt

32,50 

Poista
Tuotetunnus (SKU): mrp-jousen-sovitelevyt Osastot: , ,

Kuvaus

Enduro SL- ja progressiivinen jousi tarvitsevat sovitelevysarjan Hazzard-iskaria ja muiden valmistajien iskareita varten. Sovitelevyillä sisähalkaisijaltaan 38 mm jousi saadaan istumaan kaikkien yleisimpien iskarivalmistajien malleihin. Malleja on kuusi erilaista:

  • A-malli – Sovitelevyjen sisähalkaisija on 36,8 mm ja ulkohalkaisija 37,5 mm. Levyjen korkeudet ovat 4 ja 8 mm. A-mallisten sovitelevyjen avulla MRP Enduro SL-, progressiivisen jousen tai EXT-kierrejousen saa sovitettua esimerkiksi Cane Creek-, DVO-, Öhlins-, BOS- ja Elka-iskariin.
  • B-malli – Hazzard-iskarille tavallisen teräsjousen kanssa.
  • Raze/Fox Van RC & RC4 – Fox Van-, DHX- ja RC4 sekä Marzocchi Bomber RC -iskareille korkeintaan 65 mm iskunpituudella. Sovitelevyn sisähalkaisija on 34,3 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Fox DHX2 – Fox DHX2 -iskarille. Sovitelevyn sisähalkaisija on 35 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Rock Shox – Rock Shox Kage-, Vivid- ja Super Deluxe Coil -iskareille progressiivisen jousen kanssa. Yhteensopiva korkeintaan 65 mm iskunpituuksille. Sovitelevyt koostuvat kahdesta kappaleesta 12 mm korkeita holkkeja, jotka lisäävät jousen pituutta yhteensä 24 mm. Sisä- ja ulkohalkaisijat ovat samat eli 38 mm. Varmista , että iskarin rungossa on kierrettä riittävästi esijännityksen säätöä varten 24 mm lisällä, jonka adapterit tuovat jousen pituuteen.
  • Cane Creek/DVO/Öhlins – Cane Creek Double Barrel-, DVO- ja Öhlins-iskareille ja MRP:n progressiiviselle jouselle. Yhteensopiva 65 mm iskunpituuden ja 205 mm silmävälin kanssa. Sovitelevyn sisähalkaisija on 36 mm ja ulkohalkaisija 38 mm.
  • Tarkista tarvittaessa yhteensopivuus tarvittaessa valmistajan sivuilta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan Suomessa.

Jousien mitoituksesta

Eri valmistajien jousien sisähalkaisijoita on listattuna alla.

Valmistaja Sisähalkaisija
Fox – DHX2 -mallit 35 mm
Fox – Van RC- ja RC4 -mallit 34,3 mm
Marzocchi Bomber CR 34,3 mm (sama kuin Fox Van RC ja RC 4)
Cane Creek
Öhlins
DVO
Bos
Elka
36 mm
MRP
Rock Shox
38 mm
EXT 38,5 mm

Lisätietoja kierrejousista

Tutustu tarkemmin kierrejousiin liittyvään tekniikkaan ja eri valmistajien jousien sisämittoihin oheisesta artikkelista.

4130.fi: Kierrejouset pintaa syvemmältä – yksinkertainen komponentti kätkee sisälleen paljon tekniikkaa

 

Lisätiedot

Valitse malli

Cane Creek, Fox DHX2, Malli A, Malli B, Raze/Fox Van RC & RC4, Rock Shox