MRP-keulat, -iskarit ja -ohjurit nyt Suomessa!

Kyllä, luit oikein! MRP:n osat ovat saatavilla Suomessa 4130.fi:n kautta aina keuloja, iskareita ja ohjureita myöten!

Mitä MRP:n keulat sitten tarjoavat, mihin kilpailijat eivät kykene? Tämä on hyvä kysymys ja ehdottomasti vastaamisen arvoinen. Vastaus tiivistyy kahteen kohtaan:

1) Kaikki MRP:n keulat kootaan käsityönä Yhdysvalloissa maastopyöräilyn mekassa Coloradon Grand Junctionissa. Tämä takaa aukottoman laadunvalvonnan, minkä ansiosta asiakkalle ei päädy tarpeettomia yllätyksiä.

2) Jokainen keula ja iskari käyvät dynon kautta ennen eteenpäin lähettämistä! Tämän ansiosta saat varmasti juuri niin toimivaa iskunvaimennusta kuin MRP:n insinöörit ovat suunnitelleet! Suuremmilla merkeillä ei ole mahdollisuutta yhtä tarkkaan laadunvalvontaan.

Lisäksi coil-mallit tarjoavat vaativammankin speksaajan toiveet tyydyttävät säätömahdollisuudet yhdistämällä kierrejousen ja MRP:n Ramp Control -säädön.

Keulat

Tällä hetkellä saatavilla on paljon kiitelty enska- ja trailikeula Ribbon, joka on kaiken hyvän lisäksi saatavilla ennakkotilaajan etuhintaan 955 €. Jos keulaosasto on päivitys vailla, parempaa tilaisuutta tuskin tulee.

MRP Ribbon 27,5″ Air 955,00 € (norm. 1039 €) 

MRP Ribbon 29″ Air 955,00 € (norm. 1039 €) 

MRP Ribbon 27,5″ Coil 955,00 € (norm.  1039 €) 

MRP Ribbon 29″ Coil 955,00 € (norm. 1039 €) 

MRP Ramp Control -patruuna 139,00 € 

Takaiskarit

Pyörän jousitusta ei kannata virittää vain etupäästä. Pyörän takapään iskunvaimennuksen saa päivitettyä kertaheitosta uudelle tasolle kierejousellisella Hazzard-takaiskarilla!

Mikä sitten erottaa Hazzardin kilpailijoista? Ensinnäkin erinomainen toiminta ja säädettävyys, mutta ennen kaikkea mahdollisuus varustaa iskari MRP:n omalla progressiivisella jousella, joka tekee Hazzardista yhteensopivan ilmaiskareille suunniteltujen, lineaarisen joustokäyrän omaavan, runkojen kanssa. Hazzardin ominaisuudet summattuna:

  • Säädöt: sisäänpäinvaimennuksen nopea ja hidas liike, paluuvaimennus, jousen esijännitys.
  • Saatavilla kolmella eri jousella: normaali, kevyt Enduro SL ja progressiivinen.
  • Enduro SL -jousi säästää koosta riippuen painoa 40-130 g tavalliseen jouseen verrattuna!
  • 8 eri värivaihtoehtoa.
Ohjurit

MRP ja ketjunohjurit ovat lähes synonyymeja toistensa kanssa. Kukapa ei muistaisi legendaarisia oransseja rullia alamäkiajon kultaiselta 90- ja 2000-luvulta? Oranssit rullat ovat jääneet pois, mutta toiminta on totuttua MRP-laatua. Vaihtoehtoina löytyy enduro- ja trailipyöriin suunniteltu AMG v2 ja raskaampaan ajoon tehty G4.

Molempia ohjureita on saatavana alumiini- tai hiilikuiturungolla ja kahdessa eri koossa. Tsekkaa tarjonta alla olevista linkeistä.

MRP AMG v2 -ketjunohjuri

MRP G4 -ketjunohjuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *