Revel Bikes -vanteet ovat täällä!

Revel Bikes on yhdysvaltalainen valmistaja, joka käyttää uutta Fusion-Fiber­­™ -materiaalia vanteissaan. Tuloksena ovat kevyet ja kestävät vanteet, jotka ovat varustettu elinikäisellä takuulla!

Lue pidemmälle ja tiedät, mistä RW30-vanteissa on kyse!

Fusion-Fiber­­™

Perinteisistä hiilikuitulaaduista poiketen, uusi Fusion-Fiber­­™ -materiaali on kestomuovi. Hiilikuidun ohella siinä käytetään seosaineena muun muassa nylonia, mikä tuo erinomaiset materiaaliominaisuudet. Perinteiset hiilikuitulaadut ovat lujia ja hauraita eli materiaalin myötö- ja murtolujuus ovat hyvin lähellä toiisiaan. Fusion-Fiber­­™ -materiaalissa näiden kahden materiaaliominaisuuden ero on huomattavasti suurempi eli Fusion-Fiber­­™ käyttäytyy sitkeämmin ja sillä on erinomainen iskunkestävyys.

Erinomaisten materiaaliominaisuuksien lisäksi, kestomuoville ominaiseen tapaan, Fusion-Fiber­­™ on kierrätettävä materiaali, toisin kuin kertamuoveihin lukeutuvat perinteiset hiilikuitulaadut.

RW30-vanne soveltuu kaikkialle!

Revel Bikes RW30 -vanne on suunniteltu nykyaikaisen trail-, enduro- ja jopa dh-ajon vaatimuksia ajatellen. 29 mm sisähalkaisija tuo erinomaisen yhteensopivuuden yleisimmillä rengasleveyksillä 2,3-2,8″ välillä. Äärimmäisen lujasta rakenteestaan huolimatta, 29-tuumaisen vanteen paino on vain 485 grammaa!

 

RW30-vanteet ovat saatavana hyllystä 28- tai 32-pinnaisena.

Erikseen tai custom-kiekkoina

Revel Bikes RW30 -vanteet ovat saatavana erikseen yksittäiskappaleina tai kasattuina kiekkoina, jotka ovat valmiina kovaan ajoon suoraan paketista! Napavaihtoehtoja custom-kiekoille ovat muun muassa Onyx Racing Products, Chris King, Berd ja Aivee.

Pinnoina käytetään ensisijaisesti Sapim Race -pinnoja mustassa värissä ja nippeleinä saman valmistajan messinkistä Polyax-mallia joko perinteisenä tai Double Squre -versiona.

Perinteisten teräspinnojen ohella, tarjontaan kuuluvat myös Berd PolyLight -pinnoilla kasatut kiekkosetit. Lue lisää Berd-polymeeripinnoista tästä.

Esimerkkikokoonpanot

Alla muutamia esimerkkikokoonpanoja. Kaikki kiekot toimitetaan tubeless-valmiina.

Chris King Mountain 28 H / 29″ -kiekot

Chris KIng Mountain 32 H / 29″ -kiekot

Onyx Classic Boost ISO 6-pultti 28 H / 29″ -kiekot

Onyx Classic Boost ISO 6-pultti 32 H / 29″ -kiekot

Onyx Vesper Boost ISO 6-pultti 28 H / 29″ -kiekot

Onyx Vesper Boost ISO 6-pultti 32 H / 29″ -kiekot

Tai Berd PolyLight -polymeeripinnoilla kasattu kiekkopari!

Berd Talon Boost 28 H / 29″ -kiekot

    Etkö löytänyt listasta sopivaa? Ota yhteyttä info@4130.fi ja katsotaan kokoonpano juuri sinun tarpeisiisi!

    -Jukka Mäennenä
    @4130.fi
    @jukka4130