Berd Talon – uudet navat Hook Flange -tekniikalla Berd-polymeeripinnoille!

Berd Spokes valmistaa pinnoja supervahvasta UHMWPE-materiaalista. (engl. ultra-high molecular weight polyethylene). Uuden Talon-napamallin myötä kiekkojen kasaaminen Berd-pinnoilla on entistä helpompaa ja mahdollista tehdä aiempaa edullisemmassa hintaluokassa. 

Lue kaikki tarvittava tieto Talon-navoista ja Berd-pinnoista tästä!

Hook Flange -tekniikka

Hook Flange -laipat käyttävät perinteisten pinnanreikien sijaan ”koukkumaisia” kiinnityspisteitä, joiden ansiosta Berd-pinnojen asentaminen on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta. Perinteisillä J-pinnoja käyttävillä navoilla, laippojen pinnanreiät vaativat erillistä ”preppausta”, jossa reiät pyöristetään mahdollisimman hyvin ennen pinnojen asennusta. Preppauksen ohella, pinnojen asettaminen reikien läpi on oma ja kohtuullisen mittava työvaiheensa.

Hook Flange -navat poistavat merkittävän määrän aiemmin kasausta edeltävää työtä. Arvatenkin Hook Flange -navat ovat suunniteltu käytettäväksi ainoastaan Berd-pinnojen kanssa, eivätkä sovellu perinteisille J- tai suoravetopinnoille.

Tekniset ominaisuudet

Uudet Talon-navat rastittavat kaikki ruudut, mitä nykyaikaiselta ja kilpailukykyiseltä napaparilta voi pyytää! Teknisten ominaisuuksien lista näyttää seuraavalta:

  • Boost-mitoitus: 110×15 mm edessä, 148×12 mm takana.
  • Centerlock-levyjarrukiinnitys.
  • 28 H edessä ja takana.
  • Kaikki yleisesti käytettävät vapaaratasstandardit: Shimano HG, Shimano Microspline ja Sram XD.
  • Vapaarataskiinnitykset ovat helposti vaihdettavissa ja vaihtotyö ei edellytä työkalujen käyttöä!
  • 36 T ratchet -mallinen vapaaratasmekanismi, joka toimii kahdella jousella. Myöhemmin saatavilla myös 54 T -malli tiheämmän POE-luvun ja pienemmän kytkentäkulman saavuttamiseksi.
  • Valmistajan ilmoittamat painot: etunapa 156 g, takanapa 306-316 g, vapaarataskiinnityksestä riippuen.

4130,fi Kauppa – Berd Talon Hook Flange -navat

Uusi hintaluokka

Aiemmin Hook Flange -tekniikkaa on tavattu ainoastaan Onyx Racing Products Vesper -navoissa. Patentoitua vapaakytkinmekanismia hyödyntävät ja alusta loppuun Yhdysvaltojen Minnesotassa valmistetut navat ovat standardi, joihin muita malleja verrataan. Huipputuote tulee vastaavan tasoisen hinnan kanssa.

Berd Talon -navat sijoittuvat sen sijaan alempaan hintaluokkaan ja mallista riippuen, ovat parina hankittuna merkittävästi Onyx Vesper -napoja edullisemmat. Tämän ansiosta Berd-pinnojen uniikeista ominaisuuksista ja Hook Flange -tekniikan tuomista eduista pääsee osalliseksi kokonaan uudessa hintaluokassa!

Tutustu Berd-pinnoihin ja niiden tuomiin etuihin aiemmasta artikkelista tästä.

Kaikki oleellinen tieto Hook Flange -tekniikasta aina pinnojen lukumäärästä riippuvaiseen rihtauskuvioon on löydettävissä tästä artikkelista.

Kysy tarjous Hook Flange -napojen ympärille rakennetuista ja Berd-pinnoja käyttävistä kiekoista ottamalla yhteyttä sähköpostilla! info(att)4130.fi

-Jukka Mäennenä
@4130fi
@jukka4130